15 Mart 2012 Perşembe

Creepy Demişken





Youtube'da  bu video sayesinde yeni bir animeye rastladım. 
Korku, gerilim, polisiye, gizem ve anime seviyorsanız kaçmaz bence! 
İsmi çok zor ama: Umineko no Naku Koro ni
Linkten konusuna da göz atabilirsiniz, oldukça ilgi çekici. Adadaki evlerinde toplanmış miras kavgası içinde büyük bir ailenin üyeleri teker teker cinayete kurban gidiyor..
4. bölümü izlemeye gidiyorum. Çayımı demledim, bi taraftan "yine" kar yağıyor, hava sisli, gizemli animeye uygun, kedicik de ayak ucumda uyukluyor. 
Burda durumlar böyle, sizde nasıl?

4 yorum:

  1. kızım kızım aynı bu konuda çekilmiş çok şahane bir türk filmi var : BENİ OSMAN ÖLDÜRDÜ ahahahah, başrolde de Türkan Şoray oynuyor, inanmazsan izle de gör:)
    bak blogda yazmıştım yıllar evvel:

    Bunun hikayesi o kadar karışık ki anlatması bile yoruyor beni. Şimdi çok zengin bir adam ava gidip geri dönmeyince ölümü açıklanıp mirası okunuyor. Adam vasiyetinde tembel oğullarını, asalak akrabalarını, kızlarını oğullarla evlendirmeye çalışan paragöz yengelerini aşağılıyor ve de tüm parasını kimsenin tanımadığı gayrimeşru oğlu, çapkın ve de bıçkın delikanlı Osman'a (İzzet Günay) bıraktığını açıklıyor. Avukatın güzel katibesi Türkan (Türkan Şoray) Osman'ı bulup eve getirince yengeler kızlarını Osman'ın üzerine salıyor. Kızlar tam orospu, mütemadiyen donları fora ederek Osman'ın odasına dalıyorlar. Abiler Osman'ı öldürme peşindeler. Katibe de Osman'a veraset evraklarını imzalatmak için uğraşırken beri yandan çapkınlıklarına da karşı koymaya çalışıyor. Fakat o da nesi? Osman'ın odasına dalan kızlar teker teker öldürülmeye başlamaz mı? Hem de yanıbaşlarına kanla "Beni Osman Öldürdü" yazarak... Bu arada evin içinde kara maskeli esrarengiz bir yabancı dolaşıyor ve de kızların cesetleri kayboluyor, ay tam arapsaçı, daha fazla yazamayacağım!

    YanıtlaSil
  2. :)))))))))))))
    gülmekten gözümden yaş geldi
    çok yaşa sen yaa judy
    http://www.youtube.com/watch?v=SROEXfcQUu0

    walla da var beni osman öldürdü =))))
    cinler - perilerde olsa aynısı olacak

    YanıtlaSil
  3. ikisini de indirip izliycem şimdi hem osman'ı hem animeyi :))) güldürdünüz akşam akşam deliler ya :)

    YanıtlaSil
  4. animeyi izlersen uniqcim benim 5. bölümde sonra kafam çok karıştı, help me :)

    YanıtlaSil